По това време на годината е така: студените месеци са в разгара си, а нас ни чакат още много седмици и вечери със сериали и филми.

Те пък са в основата на домашния уют и спокойния край на деня - какво по-хубаво от това да се отпуснем в кино-маратона с любими хора и заглавия и да забравим напълно ограниченията за посещения на кино залите.

Просто защото у дома е по-хубаво, по-интимно, а екранът е само за нашите очи.

Снимка 512776

Източник: Philips

Новите OLED+935 телевизори на Philips са страхотен вариант да получим достъп именно до тези приятни преживявания. А и да направим зимата още по-приятна, дори желана.

Излез извън рамката

Рамката на OLED+935 е незабележимо тънка, такъв е и самият профил на телевизора. Металният корпус тук е гаранцията за прецизната изработка и за здравина. Подчертано елегантен, той е подходящ и за всеки интериор.

Снимка 512777

Източник: Philips

Светлините от четиристранната Ambilight подсветка правят магията на киното още по-истинска. Те се синхронизират със случващото се на екрана, като оставят впечатлението, че картината излиза извън рамката и човек вижда повече. Това е и най-разпознаваемият белег на моделите на Philips, който продължава да еволюира и да внася все повече усещане за реалност.

Истинско кино, у дома

Като заговорихме за реалност, няма как да не отбележим каква е тази, която ще получим с OLED+935. Телевизорът има нов видеопроцесор с изкуствен интелект, който разпознава сцените и регулира картината в реално време.

Именно качеството на картината, реализмът на цветовете и дълбочината на сцените са сред най-разпознаваемите характеристики на телевизорите на Philips. Основна заслуга за тях играе поддръжката на HDR и Dolby формати, които създават и усещането за истинско кино преживяване.

Снимка 512778

Източник: Philips

И понеже знаят, че киното без разтрисащ и детайлен звук е нищо, Philips са се погрижили за звуковото оформление в OLED+935 по подобаващ начин - разположили са говорителите извън тялото на телевизора. Самото изпълнение са оставили на разбирачите от британската компания Bowers & Wilkins, които са обвили звука във фин плат от Kvadrat.

Резултатът: Dolby Atmos технологията изпълва цялото помещение с реален звук, който оставя усещането, че действието се случва не пред, а навсякъде около нас.

Снимка 512780

Източник: Philips

Естествено, OLED+935 може да бъде свързан и с останалите безжични говорители у дома. Така ще продължим да слушаме, ако се наложи да отскочим до кухнята или до друга стая.

Отвъд телевизията

Би било неразумно да очакваме, че подобен телевизор с изкуствен интелект е лишен от бърз и лесен достъп до света отвъд телевизията.

Компанията се е погрижила да направи OLED+935 още по-модерен, способен и разнообразен, като дори не е нужно да натискаме копчетата в дистанционното, за да превключим към друг източник на сигнал или канал - можем просто да му говорим.

Чрез гласови команди управляваме вградения Google Assistant, но можем да го правим и с Alexa. А така чрез телевизора контролираме и други умни джаджи у дома - осветление, термостати, говорители и т.н.

Снимка 512779

Източник: Philips

OLED+935 разполага с Android 9, което ни дава бърз достъп до цяла екосистема от приложения и възможности за стрийминг, без да купуваме и монтираме допълнителни устройства. Затова и няма какво повече да искаме, защото всичко, което желаем, вече е пред нас. Остава да се отпуснем и да се потопим във филма.