Като се връща обратно към годините на по-бавната кореспонденция, популярен ресторант в САЩ реши, че ще приема заявки за резервации, изпратени само с пощенска картичка.

The Lost Kitchen в Мейн е заведение с ферма, който се гордее с интимна трапезария с 40 места. Въпреки малкото пространство, ресторантът получава 10 хиляди обаждания през миналата година в периода между между май и декември.

Уморен от заливане с телефонни обаждания, главният готвач Ерин Френч решава да въведе нова практика за резервации - само с изпращане на пощенска картичка, в която да бъдат включени име, адрес и информация за контакта.

Според новата политика на заведението заявките за резервация вече трябва да бъдат изпратени по пощата - и получени между 1 и 10 април. Но само защото сме отделили време да напишем пощенска картичка и да я пуснем, не ни гарантира място.

От 11 април ресторантът ще избере произволни картички на случаен принцип, за да запълни свободните места по дати.

Ако картичката ни е избрана, от The Lost Kitchen се ангажират да ни позвънят и да ни дадат възможност да завършим резервацията си. Е, ако не ни позвънят, да се надяваме на късмет през следващата година.

Забранено за вегани

Забранено за вегани

Какво настрои главни готвачи във Великобритания срещу веганите