Докато пътуват и търсят малки, удобни, но красиви места за настаняване, на братята Андреас и Яак Тиик им хрумва сами да измислят нещо подобно. Разочаровани от предимно дървените, ретро и не особено приятни бунгала, на които се натъкват в родната си Естония, двамата създават концепцията за OOD.

Снимка 359234

Източник: facebook.com/oodhouses

С обща площ от 25 квадратни метра OOD House може да се ползва не само за хотел, но и за лятна вила, малък офис, сауна, зимна градина, фитнес или за каквото други ни устройва подобна площ.

Снимка 359235

Източник: facebook.com/oodhouses

Всяко OOD бунгало разполага с ергономична кухня, баня и спалня с queen size легло. В зависимост от приложението, на верандата може да добавим шезлонги, джакузи или каквото друго ни допада.

Снимка 359236

Източник: facebook.com/oodhouses

В момента братята Тиик имат собствен OOD хотел на няколко километра от Талин, Естония. С изчистен скандинавски интериор и мебели по естонски дизайн, той привлича потребителите на Аirbnb и вдъхновява всеки, който иска подобен бизнес.

Снимка 359237

Източник: facebook.com/oodhouses

Защото всеки може да поръча своето OOD бунгало и да го използва за каквото прецени. Ние лично бихме го инсталирали в задния си двор и бихме го давали под наем. Инсталацията му отнема само осем часа.