На 27 януари Венера преминава в знака на Риби. Както знаем, това е планетата на любовта, така че някои от 12-те знаци в зодиака ще се възползват максимално от благоразположението й и вероятно ще си намерят половинка в следващите месеци.

Годината на Заека, китайската нова година и какво носи за всеки от знаците на китайския зодиак

Какво носи Годината на Заека на всеки от знаците в зодиака

2023-а трябва да е година на надеждата

Кои са те ще научим след малко. Междувременно трябва да сме наясно, че Венера благоприятства всякакви дейности, свързани с любов, копнежи и сантименталност. Както и с отдаване на почит на красивото под формата на живопис, литература, музика.

Планетата на любовта ни кара да сме по-състрадателни към другите, да правим жертви от своя страна, за да помогнем на нуждаещите си.

Снимка 340242

Източник: iStock

Докато е в знака на Риби обаче, Венера ще помогне най-вече за любовния живот на... Рибите. Както и Раците, и Скорпионите. Нелошо е въздействието върху интимните отношения на Телци, Козирози, Водолеи, Овни, Лъвове и Везни.

Снимка 340238

Източник: iStock

Всички те обаче трябва да са наясно, че трябва да са готови на жертви в името на партньора си, да направят първата крачка и да са готови да отстъпват, за да може любовта да им се усмихне, съветват ни от Astrosofa.