Ако има някой, който е напълно наясно как да изглежда добре във всяка ситуация и на всяка възраст, то това е Дженифър Лопес. Дълги години в шоубизнеса, тя е имала възможност да научи точно как да подбира най-подходящите дрехи за формите си.

Дженифър Лопес - отново без Бен Афлек

Дженифър Лопес - отново без Бен Афлек

Актрисата сама и на премиерата на новия си филм

В последните няколко месеца 54-годишната актриса и певица успява да ни изненадва с избора си на джинси - прилепналите останаха в миналото, сега Джей Ло носи супер разкрояващи се деним панталони.

Освен че изглеждат много елегантно, те имат и друг голям плюс - няма как да ги носим с друго, освен с обувки на висок ток. Това в комбинация с леко разкрояващ се надолу модел оптически удължава краката.

Още един плюс на по-широките модели джинси е, че те не излизат от мода. Можем да ги носим години наред без да се притесняваме, че сме изостанали. В тъмни нюанси пък са достатъчно елегантни, за да си ги позволим в офиса и дори на вечерно парти.

Ако твърде широките модели като тези на Дженифър Лопес не са точно нашето нещо, можем да изберем съвсем леко разкрояващи се от коляното надолу джинси или пък прав модел.

Почти всички марки за бърза мода като Zara, Mango и H&M предлагат в момента подобни джинси. Ако търсим по-качествена изработка, можем да се обърнем към Arket, &Other Stories, Tiger of Sweden и, разбира се, Levi's.