Grand Theft Auto VI със сигурност е една от най-очакваните видеоигри в гейминг индустрията, защото поредицата се превърна в любима на поколения.

Grand Theft Auto VI и първото изтекло видео на предстоящата игра

Първо изтекло видео на GTA VI разтърси мрежата

Един от най-големите гафове в историята

А и интересът е доста засилен поради факта, че нова версия на GTA не е излизала от цели 10 години. Преди няколко дни беше пуснат трейлър на Grand Theft Auto VI, който буквално подлуди геймърите с начина, по който ще изглежда играта.

Тепърва предстои да разбираме повече подробности около нея, защото ще бъде пусната на пазара чак през 2025 г., но вече успя да постави рекорд на Гинес.

Според сайта на Гинес, трейлърът на Grand Theft Auto VI се е превърнал на най-гледания за видеоигра в YouTube за всички времена. За 24 часа от пускането си трейлърът е бил гледан над 90 милиона пъти, което се оказва абсолютен рекорд за видеоигра.

GTA 6 и първият официален трейлър за предстоящата игра

Първият официален трейлър за GTA 6 e вече тук

След 10 години чакане

Също така въпросният трейлър е и най-харесваният такъв за видеоигра със своите 8.9 милиона харесвания за едно денонощие. Освен това, като оставим музикалните видеа настрана, трейлърът на Grand Theft Auto VI се е превърнал в най-гледаното видео в YouTube за 24 часа.