2019 г. отбелязва 60-годишнината на Барби, като юбилеят на известната кукла ще се празнува по много начини, сред които попада пускането на нова колекция играчки Барби, както и едно специално сътрудничество с Puma.

Можем да почетем случая, като отседнем и в тематичния Барби апартамент в Hilton Mexico City Santa Fe, ако имаме път към Мексико Сити. Хотелът е обединил усилията си с Mattel, за да превърне един апартамент в Барби приказка, разкриват от Insider.

Снимка 417805

Източник: Insider

От храната, през спалните до баните, нека се разходим из тематичния розов апартамент, който бива преобразен напълно за 20 седмици.

Снимка 417803

Източник: Insider

От входа на хотела се минава през специален розов килим до рецепцията, за да се настаним в Барби апартамента, в който както можем да предположим, се влиза през розова врата.

Снимка 417806

Източник: Insider

Вътре ще открием две съседни стаи: една за възрастни и една за деца, в изцяло Барби стил и с много играчки, предмети, картини и козметика, свързани с най-известната кукла.

Снимка 417807

Източник: Insider

Апартаментът разполага и с DreamCamper в нормален размер и колекция от редки кукли Барби от последните 60 години.

Снимка 417804

Източник: Insider

Дори определена част от басейна е посветена на прословутата кукла.

Снимка 417802

Източник: Insider

В зависимост от това кога ще отседнем в апартамент Барби, който се предлага до декември 2019 г., стаята струва между 189 и 229 долара на вечер.