Декември почти е тук, което значи, че от снежното време ни делят малко дни. Но дори и да няма сняг, студът е достатъчно основание да потърсим достатъчно удобни и топли ботуши, които да ни помогнат да преживеем зимата безболезнено.

Цветни, кожени, с колан, пухенки - кои са палтата за зима 2022-2023 г.

5 палта, които да носим тази зима

И ще ни служат и през следващите

Според модните издания, това определено са ботушите (и ботите) с дебела подметка с грайфери. На пръв поглед, може да изглеждат груби, но всъщност това е един доста практичен за студено време модел.

Грайферите ни гарантират сцепление, на което да разчитаме, когато навън е мокро, хлъзгаво и заледено. Подметката пък е достатъчно дебела, за да ни държи малко по-далеч от студената земя.

Снимка 596408

Източник: Ganni

Допълнителен плюс е, че този тип обувки могат да се носят с всякакъв стил дрехи - за небрежен ден в офиса с панталон или рокля, за уикенд разходка сред природата с термо панталон и яке, за цял ден в движение с джинси и елегантно палто.

Снимка 596404

Източник: Sorel

Още един плюс, който си струва да изтъкнем - ботушите с груба подметка са актуални както за дамите, така и за господата.

Снимка 596406

Източник: Canada Goose

Можем да изберем между модели от естествена или еко кожа, гумени или пък тип високи кецове с връзки.

Снимка 596405

Източник: Mango

Цветовете също са по наш избор, като тенденцията от миналата година за ботуши в бяло и светло бежово остава и през тази.