Какво е необходимо, за да получим един фотографски шедьовър? Усещане за естетика и набито око, което умее да разпознава красотата, дори в най-дребните детайли; подходяща светлина и ъгъл на композицията, чрез който да разкрием интересни перспективи; и преди всичко муза, която да ни вдъхнови да разгърнем своя творчески потенциал... Но това не е всичко! Всеки любител на фотографията знае, че за да създадеш перфектния кадър, е необходима и правилната техника. Днес тя идва в джобен вариант и съчетава комбинация от отлични камери, софтуер с изкуствен интелект и дълготрайна батерия. Представяме ви най-добрия приятел на любителите на мобилната фотография - новата серия смартфони Xiaomi 13 T.

Създадени съвместно с Leica, двата модела смартфони в серията - Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro, впечатляват със страхотни характеристики. Те предлагат конфигурация с тройна камера, включително 50MP широкоъгълна камера с 24mm еквивалентно фокусно разстояние и обектив, проектиран да улавя повече светлина. За да можете да разгърнете истинския потенциал на своите фотографски умения, камерите на Xiaomi 13T Pro и Xiaomi 13T идват и с по-широка цветова гама, която помага да се улови всеки магически момент с класическо качество на Leica. На помощ идват и двата оригинални стила на Leica: Leica Authentic Look и Leica Vibrant Look, които слагат в ръцете ви зашеметяващи възможности за изображения с естествено възпроизвеждане на цветовете, силен контраст и дефиниция на сенки.

Снимка 643927

Източник: Xiaomi

За да можете истински да изразите себе си и стила си, серията Xiaomi 13T предлага възможност за персонализирани фотографски стилове в режим Pro, с които да коригирате тон, тоналност и текстура на предварително зададения етап, запазвайки повече детайли и цветове за последваща обработка. Запазвайки своите лични предпочитани предварителни настройки, можете лесно са следвате своята линия кадър след кадър.

Чудесните функционалности за мобилна фотография са допълнени от звездна производителност на процесора и издръжлива батерия, превръщайки двата модела смартфони във ваш верен спътник, независимо дали сте се отдали на снимки сред природата, или заснемате градски пейзажи. Но дори и да се случи все пак да изтощите телефона си от снимки, не се притеснявайте - Xiaomi 13T Pro поддържа функция за бързо зареждане на телефона до 100% само за 19 минути*. Достатъчно време, за да спрете за кафе пауза или да изберете ъгъла за следващата си фотографска композиция.

Снимка 643924

Източник: Xiaomi

Понякога обаче снимките не са достатъчни, за да разкажат историите на преживяванията. Тук на помощ идва изкуството на видео заснемането - Pro моделът от Xiaomi 13T серията ще ви помогне да вдъхнете живот на любимите си моменти в най-високо 8К качество. Създаден да предложи видеозаснемане на най-високо ниво, Xiaomi 13T Pro гарантира, че всяка сцена, всеки нюанс, всеки детайл от вашия видеозапис е увековечен с качество на кино прожекция.

Снимка 643926

Източник: Xiaomi

Опцията за видео обработка в режим Pro пък позволява лесно редактиране на надписи и допълнителни саундтраци като отделни песни, идеални за създаване на страхотен влог от последното ви пътешествие.

И така, с Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro, в ръцете ви се разкрива един нов свят на креативност и възможности за изразяване. Всяка снимка е вратичка към споделени истории, както всяко видео е миг, уловен във времето завинаги.

А ти готов ли си да създадеш своя фотографски шедьовър?

Потърси серията Xiaomi 13T в официалната партньорска мрежа на Xiaomi, в магазина на бранда в Paradise Center, ниво 0, както и онлайн на mi-bulgaria.com.

*Данни, тествани във вътрешни лаборатории на Xiaomi, действителните резултати може да варират. Действителните измервания между отделните продукти може да варират. Всички спецификации са предмет на действителния продукт. 19 минути до 100% тествани в режим на усилване.