От 22 ноември до 12 декември Lidl ще предложи на своите клиенти книгата "Преоткрий своето вкъщи", която е част от лоялната програма на веригата. Тя събира в себе си интересни и полезни съвети как да създадем домашен уют и да се възползваме от богатствата на природата във всеки сезон.

Начинът на получаване на лимитирано копие от книгата ще бъде при събрани пет стикер-точки на специална лоялна карта, като срещу всяка покупка на стойност над 30 лв. клиентите ще получават по една стикер-точка.

Авторите на тази нова по рода си книга са шестима - този път шеф готвачите на веригата Манчев и Шишков са подкрепени от четирима експерти по красота, спорт, хоби и майсторене, станали популярни от YouTube поредицата "Къщата на Lidl" - Павлина, Михаела, Бояна и Дино. Всички те представят интересни хобита, любопитни идеи за дома и кухнята, както и ценни съвети за здраве и красота, които можем да приложим в ежедневието си още днес.

Всяка глава в "Преоткрий своето вкъщи" е придружена от кратка лична история на експертите и иновативни идеи какво можем да дадем и вземем от всеки сезон. По този начин читателят е подканен да се вдъхнови да готви, твори, спортува и мечтае повече и така да увеличи моментите на радост и домашен уют в навечерието на предстоящите празници.

"Както в моите рецепти, така и в тези на шеф Манчев има алтернативи за хора, които за пръв път влизат в кухнята, и за хора с умения и познания, които искат да изненадат близките си със сезонни рецепти за специални поводи", споделя шеф Шишков

"Домът е мястото, където човек може да се почувства сигурен, да намери своя уют и уединение. В моя дом вдъхновението ми се катализира и се превръща в ясни и конкретни идеи. Това чувство исках да предам и в книгата, за да бъдат провокирани читателите да търсят естетика, повече уют и баланс у дома", разказва Дино, част от експертите в "Къщата на Lidl"

Повече информация за книгата "Преоткрий своето вкъщи" и пълните условия на кампанията може да се открият на: https://www.lidl.bg/kniga