С развитието на цифровите технологии свикнахме да трупаме снимките в устройства и облачни пространства, и забравихме не само какво е албум с фотографии, но и колко е приятно да се докоснеш до отпечатаното изображение.

Olympus, спирането на производството на камери и фотоапарати и каква е причината за него

Смартфонът сложи край на 84-годишна легенда

Резултатът от поредица грешни ходове

Един от начините да си припомним доброто старо време са фотоапаратите за моментни снимки.

Polaroid е сред първенците в бранша и явно още дълго ще е така, защото компанията разработи най-малката аналогова камера за моментни снимки в света - Polaroid Go.

Отпечатаните фотографии от модела Go се побират в дланта ни, а самият той е с джобни размери - около 6 х 8 х 10 см. Размерът в случая има значение само по отношение на удобството и въобще не се отразява на качеството. Даже напротив.

Polaroid Go е зареден с куп нови функции. Разполага с издържлива батерия от 750 mAhе, огледало за селфи и самоснимачка.

Получаваме и динамична светкавица, и възможност за двойна експозиция (наслагване на изображения), които дават още по-голямо поле за креативна изява.

Polaroid Go излиза на пазара на 27 април и цената му е към 140 евро, без доставката обаче. Можем и отсега да го поръчаме предварително на официалния сайт на компанията, а решим ли да се възползваме от тази възможност, взимаме и отстъпка от 10%.