През декември OnePlus наближава своята 10-а годишнина, като на 5 декември се готви да обяви новия си флагман в Китай.

Xiaomi, HyperOS и кои ще са първите смартфони с новата система

Кои ще са първите телефони на Xiaomi с HyperOS

Ето кога идват новата система

В официалния уебсайт на марката в Китай бяха публикувани първите официални изображения на предстоящия смартфон, които лесно можем да объркаме с миналогодишните снимки на OnePlus 11.

На пръв поглед двата телефона изглеждат почти напълно идентични, като изключим новите цветове и това, че цветът на камерния модул на гърба вече съответства на основния цвят на устройството.

Снимка 643592

Източник: OnePlus

В допълнение към опциите за бял и класическ матов черен гланц, актуализираният зелен дизайн ще се предлага в нещо, което изглежда като матов мрамор.

Според Yahoo Tech HK OnePlus вече е споделил някои ключови спецификации в множество публикации в Weibo по-рано.

Те включват процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, нов сензор Sony LYT-808 за 50-мегапикселовата основна камера и 64-мегапикселова, перископична телефото камера с 3х оптичен зуум.

Снимка 643594

Източник: OnePlus

Партньорството с Hasselblad по отношение разработката на камерите продължава съществува и го виждаме в малкото лого на Hasselblad в камерния модул.

Сред другите екстри в новия модел са дисплей с 2K резолюция на дисплея, безжично зареждане, инфрачервено дистанционно управление и оптимизиране на управлението на тъч екрана при дъжд.

Honor 100, Honor 100 Pro и какво предлагат новите смартфони

Новото Pro бижу на Honor

Без компромиси в своя клас

За момента останалите детайли около модела остават неясни, но ще ги разберем още в началото на следващия месец.