Във времена на глобални кризи и променящ се климат модата няма как да си затвори очите и да генерира постоянно нови тенденции. Все по-често добрият стил и устойчивите практики при избора на дрехи надделяват. И така трябва да бъде.

5-те цвята лак за октомврийския маникюр

5-те цвята лак за октомврийския маникюр

Кой от кой по-вдъхновяващ

Есента традиционно ни подканя да носим по-тъмни, но по-наситени цветове, да се обърнем към така наречените "нюанси на скъпоценни камъни" - тъмночервено, смарагдово зелено, дълбоко синьо, както и към кафявото във всичките му нюанси.

Този цвят е от така наречените "неутрални" цветове, но при правилен избор и съчетание може да издигне облеклото ни на друго ниво.

Лек кашмирен пуловер в цвят капучино, кадифена пола в шоколадово кафяво или пък мокасини в цвят коняк - едва ли нещо би изглеждало по-скъпо от това.

Освен това дизайнерите не оттеглят любовта си от кафявото почти никога. В колекциите есен-зима 2023/2024 на него бяха наблегнали Paco Rabanne, Stella McCartney, The Row, Isabel Marant - няма как ние да го подминем.

От плетени ансамбли през връхни дрехи като палта, кожени якета, пончота до вездесъщите аксесоари като чанти и ботуши, кафявото ни дава възможност да се чувстваме уютно и да имаме по-луксозна алтернатива на вездесъщото черно.