Да, и ние носим дънки - почти всеки ден, дори когато работим от вкъщи. Денимът е един от най-универсалните стилове в света и изглежда никога няма да излезе от мода.

С невероятното количество вариации за носенето му, лесно можем да изразим собствената си индивидуалност по най-добрия начин.

И понеже следим тенденциите, с радост научихме, че през новия сезон любимите ни дънки с огромни дупки и висящи парчета плат остават актуални. А според StyleCaster, сега се задават още три нови стила, вдъхновени от улицата и модните подиуми. Едно е сигурно - тази есен ще ги виждаме навсякъде.

Висока талия и широки крачоли

През 2020 г. дънките с висока талия и широки крачоли определено са на мода. Сега ни е паднало да забърсваме калните есенни улици с панталоните си и това да е в реда на нещата. Този модел се комбинира идеално с женствени блузи или къси пуловери.

Тясна, но дълга кройка

Дънки до глезена? Е, да, но 2020 г. харесва много повече кройката, която отива по-надолу. Моделът се съчетава перфектно с остри обувки, които контрастират в дължините. Избираме най-минималистичната си блуза към тях, преди времето да застудее. След това добавяме прилепнал къс пуловер.

Плисе отпред, моля

Въпреки че смятаме дънките до глезена за най-прекрасното нещо на света, сега те стават още по-удобни - с добавеното плисе отпред. То оставя достатъчно място да закусим, обядваме и вечеряме спокойно. Всъщност този стил е създаден, за да прибира шикозните ни блузи и в съчетание с колан да подчертава талията ни. При това положение е сигурно, че тази кройка ще остане актуална поне още година.