Дилемата какво да облечем днес отдавна не е запазена марка само на жените. Ако искаме да направим живота си една идея по-лесен, то тогава сред дрехите ни задължително трябва да присъстват тези основоположници на вечния стил.

Те са лесни за съчетаване и подходящи за различни поводи. С две думи - спасението, когато не знаем какво да облечем. Затова е добра идея да инвестираме малко повече пари в тях. Не за друго, просто да ни служат по-дълго.

Дънки: Дори и да имаме десетки чифтове, задължителни са онези, които ни пасват перфектно, изчистени са и могат лесно да се съчетават. Без декорации, бродерии, капси и ярки цветове, на които бързо им минава модата. Класическият чифт ще ни служи дълги години. Ако е и качествен, разбира се.

Снимка 380512

Източник: iStock

Черен панталон: Отново изчистен и с кройка, която пасва добре на формите ни. Става както за официални поводи, така и за офиса или среща с приятели.

Бяла риза: Трябва да бъде без излишни декорации и точно по мярка. Можем да я комбинираме както с дънки, така и с елегантен панталон или пола. И със сигурност няма да сбъркаме.

Бял топ: Повече от практичен. Можем да го комбинираме с какво ли не, а и е прекрасно поле, на което да експериментираме с аксесоари.

Пола тип молив: Права, изчистена, за предпочитане черна и с висока талия. Може да се носи както с бялата (или друга) риза, така и със закачлив топ за някое парти. И винаги придава женственост.

Снимка 380522

Източник: iStock

Малка, черна рокля: Няма нужда от допълнителни пояснения как и защо.

Кашмирен пуловер: Идеален за студените дни (като днес). Дори поло яката да не е винаги актуална, поне ще ни е топло. За предпочитане е да заложим на по-тъмен цвят, които се комбинира лесно.

Няма как, трябва да бръкнем по-дълбоко в джоба, но нищо чудно именно това да ни стане любимата дреха за есента и зимата.

Снимка 380523

Източник: iStock

Сако: Отново важат същите правила - неутрален цвят, без екстравагантни кройки и декорации. Идеално пасва както на строго официална, така и на спортно-елегантна визия.

Палто: Класическа форма, изчистен силует, ненатрапчив цвят. Инвестирайки повече в тази връхна дреха си гарантираме стил и комфорт за доста зими напред.

Модни придобивки за есенния гардероб

Модни придобивки за есенния гардероб

За да сме подготвени

Кожено яке: От естествена кожа, за малко повече пари. Без излишни декорации и не прекалено късо. Непреходно е.