В края на миналата седмица Филип Плейн представи в Милано новите колекции на брандовете Billionaire и Plein Sport. Докато първият е насочен изцяло към мъжа, който умее да се отличава, във втория има по нещо и за двата пола. Ние акцентираме върху представените мъжки модели.

Както самият Плейн казва, Billionaire успява да разграничи истинските мъже от момчетата. Дрехите не са само за милиардери, както подсказва името, но определено са насочени към мъжете със солидни финансови възможности.

Модното шоу Billionaire Hotel представи предложенията на марката за сезон пролет/лято 2019. Както винаги, Филип Плейн заложи не само на ревю в чистия смисъл на думата, но създаде спектакъл, като дори изневери на любимите си рап парчета за сметка на рок и кънтри музика.

Снимка 363002

Източник: Instagram / Philipp Plein

Дизайнерът очевидно е почитател на тенденция за умишленото състаряване. Бялата коса и брада видимо не правят някои мъже по-непривлекателни. Дори напротив - уреждат им място сред моделите на Плейн. Брада си остава символ за мъжественост, в съчетание с дискретно, или не толкова, разкопчаните ризи.

Сака в комбинация с бейбзолна шапка, костюми с къси панталони, ярки цветове или класическа комбинация от черно и бяло - новата колекция на Billionaire предлага по нещо за всеки вкус.

Мокасините и белите кецове остават тенденция при обувките, а късите панталони се носят с високи чорапи, повелява Филип Плейн. В задължителен аксесоар се превръща чантата. Но не онази, малката, която поражда много шеговити коментари.

В случая говорим за сак или малък куфар, който сякаш крещи, че е пълен с пари. Дори и да не е, самият той струва достатъчно.

Отново виждаме и афинитета на дизайнера към различните кожи, в частност крокодилската, материализиран в нови модели.

В мъжката колекция на Plein Sport акцентът е върху блузите с яка и V-образното деколте. Преобладаващите цветове са бяло, черно, тъмнозелено и синьо.