Въпреки че новината за втори филм за Жокера с Хоакин Финикс беше очаквана и логична, тя се позабави. Но след цялото това време поне знаем, че се е работело усърдно.

Joker: Folie à deux, втората част на "Жокера" и кога да очакваме премиерата на филма на Тод Филипс

Две новини в една за продължението на "Жокера"

Ще гледаме ли Лейди Гага в него и кога е премиерата

Дори бяхме изненадани приятно в средата на годината от новината, че Лейди Гага също ще участва в Joker: Folie á Deux. Най-хубавото е, че чакането да видим филма няма да е безкрайно, защото снимките вече са започнали.

Поне това разбираме от профила на Тод Филипс в Instagram. Той публикува снимка на Хоакин Финикс, който е подготвен да бъде обръснат. Под снимката режисьорът пояснява, че това е първият ден от снимките на продължението.

И понеже знаем, че Лейди Гага трябва да влезе в ролята на Харли Куин ни е много интересно как точно ще пламне любовта между Артър и Харли в Joker: Folie á Deux. Ще минат още доста месеци, докато видим трейлър, който да ни насочи поне малко.

Но всичко сочи, че чакането ще се заслужава. Най-малкото, защото след успеха на първия филм бюджетът за втория бе завишен, както и възнаграждението на Хоакин Финикс.