През изминалия уикенд католическият свят отпразнува Великден и това бе повод някои знаменитости да споделят в социалните мрежи моментите от прекарания със семействата си празник.

Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу все така близки

Могат ли бивша съпруга и настояща половинка да са приятелки

Да, когато става дума за Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу също е била с децата си. В Instagram тя е качила поредица от снимки от Нашвил, където явно са прекарали почивните дни.

На втория кадър виждаме актрисата усмихната, застанала до вече порасналите си деца - дъщеря си Епъл (19 г.) и сина си Моузес (17 г.), които има от бившия си съпруг Крис Мартин.

"Великденски уикенд в Нешвил", пише в описанието към снимките си Гуинет Полтроу. Съдейки по споделените кадри, семейството е посетило интересни места в града и е похапвало вкусна храна.

По-рано този месец актрисата сподели пред The Sunday Times как се чувства преди заминаването на сина си Моузес в колеж тази есен.

"Ще бъде интересно да видим как ще се промени сутрешната рутина без деца в къщата. От една страна е невероятно тъжно, имам усещането, че ще скърбя. От друга страна, точно това трябва да се случи", допълни Гуинет Полтроу.

В друго свое интервю за Bustle през октомври миналата година тя разкрива също, че и двете ѝ деца имат различни амбиции относно колежа.

Дакота Джонсън за децата на Крис Мартин и Гуинет Полтроу

Каква мащеха е Дакота Джонсън

Истинска семейна идилия

По думите на актрисата дъщеря ѝ Епъл е била много наясно къде точно иска да учи и е била готова да направи всичко по силите си, за да влезе. Сина ѝ Моузес обаче е по-спокоен и настроен с идеята, че където и да влезе, ще бъде доволен.