За плановете на HBO да създаде сериал, концентриран около образа на Джон Сноу, чието действие да се развива след тези в Game of Thrones, разбрахме за първи път през 2022 г.

Сериалът за Джон Сноу от вселената на Game of Thrones - докъде стигна работата

Ще има ли или няма да има сериал за Джон Сноу

Ето какви са перспективите

Но за изминалите две години реално не получихме никакви официални потвърждения около идеята за сериала, а само спекулации и твърдения.

Е, оказва се, че поне за момента сериал за Джон Сноу няма да има. Това потвърди самият Кит Харингтън в интервю за Entertainment Weekly. Пред изданието актьорът казва, че всякаква работа в тази посока е спряла и идеята за сериала няма да се осъществи.

По думите му той и креaтивният екип са обсъждали някои теми и варианти за сюжет, но нищо не е изглеждало достатъчно интересно и убедително, за да бъде създадено. "Никога нямаше да кажа "да" на идеята да разработя нещо с Джон Сноу, ако не мислех, че може да се получи нещо интересно", казва Кит Харингтън.

И HBO, и самият той държат много на героя, заради което са решили да не правят компромиси и за момента да се откажат от разработването на сериала. Кит Харингтън обаче не изключва в бъдеще работата да бъде подновена - ако дойде достатъчно добра идея за развитие на героя.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight - светът на Game of Thrones се разраства с още един сериал

Светът на Game of Thrones се разраства с още един сериал

Ето какво знаем за A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight

Което означава, че феновете не Game of Thrones остават с два сигурни сериала от света на Джордж Р.Р. Мартин - "Домът на дракона" и обявеният наскоро A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.