Не е тайна, че последните години не са никак добри за Victoria's Secret. Не са една и две нападките срещу компанията, че налага определен стереотип на женски тела, чрез моделите, които подбират.

Валентина Сампайо, Victoria's Secret и първият транссексуален модел на марката

Тя е първият транссексуален модел на Victoria's Secret

22-годишната бразилка с успех

През 2019 г. пък за първи път от доста време отмениха ежегодното си дефиле. Тези дни стана още по-напечено, защото от разследване на The New York Times стана ясно, че редица модели и мениджъри във Victoria's Secret са били подлагани на тормоз.

Изданието е разговаряло с 30 бивши и настоящи служители на компанията, които твърдят, че бившият директор на Victoria's Secret Ед Разек е налагал сексуален тормоз над модели и служители.

Дори се изтъква случка от 2018 г., когато Бела Хадид е пробвала бельо като част от подготовката за традиционното дефиле, а Разек е седял на диван и е наблюдавал процеса.

Бела Хадид и снимките ѝ с прозрачни дрехи

Когато Бела Хадид не оставя нищо на въображението

Още секси снимки на модела

Освен това е отправял неприлични коментари по адрес на Хадид и гърдите ѝ. 71-годишният Разек също така е хващал за чатала други модели, както и се е опитвал да ги целува.

Барбара Палвин е новият ангел на Victoria's Secret

Ето кой е новият секси модел на Victoria's Secret

Барбара Палвин ни взима акъла

От месец август 2019 г. Ед Разек не е част от Victoria's Secret, но все пак този скандал няма как да не се отрази на компанията.