За да бъдеш модел на Victoria's Secret, се изискват три основни неща. Първо, да си секси, второ, да си много секси по бански и, трето, да си секси всякак. 

Шоуто на Victoria's Secret отчете рекордно нисък рейтинг

Victoria's Secret - шоуто, което все по-малко хора искат да гледат

Проблеми в рая

Това е в кръга на шегата, разбира се, но има и доза истина. Ежегодните дефилета на Victoria's Secret може и да отразяват спад в зрителския интерес, но това не означава, че от бранда са се предали. Доказателство за това е новото попълнение в редиците им. 

Става дума за Барбара Палвин, която определено притежава всичко необходимо, за да се присъедини към голямото семейство на Victoria's Secret. 25-годишният унгарски модел вече има солиден опит със снимките по бански от сесиите за Sports Illustrated. 

Не бива да забравяме, че тя е дефилирала за Victoria's Secret през 2012 г., като взе участие и в няколко кампании на марката през 2018 г. Сега обаче тя вече е приета като пълноправен "ангел" и ще се нареди до имена като Джиджи и Бела Хадид, Кендъл Дженър, Елза Хоск и други. 

Според списание People, Барбара Палвин се превръща и в първия унгарски модел, станал част от Victoria's Secret. Тя споделя, че още когато е била на 13 години, е гледала дефилетата. Още тогава е искала и някой ден да се качи на подиума за Victoria's Secret.

Лошата новина за мъжката част от нашата прекрасна планета е, че Барбара си има гадже. Това е 26-годишният актьор Дилън Спраус и няма да лъжем, че пуснахме сълза, когато го разбрахме.