Може и да имаше доста критики към първите два филма за Венъм, но въпреки тях те някак успяха да се представят доста добре в бокс офиса.

Том Харди, "Венъм 3" и новината, че ще участва в писането на историята и сценария

Какво разкри Том Харди за "Венъм 3"

Актьорът този път ще е с още по-голям принос

"Венъм" (2018 г.) отхапа доста голямо парче от него - цели 856 милиона долара в световен мащаб. "Венъм 2: Време е за Карнидж" бе малко по-скромен с 506 милиона долара. Знаеше се, че ще има и трети филм, защото още преди няколко години стана ясно, че Том Харди е подписал договор за поне три филма.

Но така и не можа да се намери един режисьор, който да поеме отговорността за трилогията. Първият бе режисиран от Рубен Флайшър, а вторият от Анди Съркис. И понеже по сценария на третия филм вече се работи, имаше голямата въпросителна кой ли ще бъде следващият.

Е, това вече е ясно и не е някое популярно име, а Кели Марсел. Марсел бе сред сценаристите на първите два филма, като същото важи и за третия, върху който работи усилено с Том Харди. Сюжетът и сценарият ще бъде написан от двамата, като те ще влязат и в ролята на продуценти.

Според Deadline, Харди и Марсел винаги са били на една и съща вълна, когато става дума за оформянето на историята на Венъм, затова сега са решили, че именно тя е най-подходящият избор за режисьор. Към момента не са известни никакви подробности около третия филм.

Том Харди, джиу джицу и победата на актьора в турнира в Милтън Кейнс

Том Харди отново е на върха

Да си номер едно не само на кино

Но един поглед към профила на Кели Марсел в IMDb показва, че до момента тя няма никакъв опит в режисирането на филми. За сметка на това е написала сценария на "Петдесет нюанса сиво" (2015 г.) и е оставила своя креативен отпечатък върху историята на "Круела" (2021 г.).