Голямото чакане за втория сезон на "Любовен живот" приключи, защото вече цели шест епизода от него са налични за гледане в HBO GO.

"Любовен живот", HBO GO и премиерата на втори сезон на сериала с Ана Кендрик и Уилям Джаксън Харпър

Любовният живот продължава, но с друга история

Вторият сезон на "Любовен живот" е вече в HBO GO

В новия сезон Ана Кендрик и героинята ѝ Дарби отстъпват светлините на прожекторите на Уилям Джаксън Харпър и героят му Маркъс. Той е току-що разведен и животът му се намира в една своеобразна дупка.

Излизането от която е лесно, но само на теория и думи. В епизодите Маркъс се запознава с много нови жени, а с някои от тях нещата стават и по-сериозни. В интервю за People Уилям Джаксън Харпър споделя, че една от големите трудности, които е срещнал по време на снимките на сезона, е била свързана именно със секс сцените.

Актьорът казва, че е трябвало да заснеме няколко подобни сцени и то все с различни актриси. Според него секс сцените не са никак забавни за заснемане, защото актьорите се притесняват постоянно. Голи са, а в помещението има още един куп хора.

"Чувстваш се уязвим и не е както когато двама души са насаме и започват да изразяват страстта си." Харпър допълва, че заснемането на секс сцените е като да танцуваш гол с непознат човек пред погледа на цял куп хора.

Но въпреки това актьорът пояснява, че всички са били изключителни професионалисти, а с актрисите, с които е трябвало да снима сцените, са разбирали много добре границите на другия.