Миналата година бяхме наистина приятно изненадани от "Любовен живот", сериалът, в който Ана Кендрик влиза в главната роля.

Уилям Джаксън Харпър, "Любовен живот" и новото попълнение във втория сезон на сериала с Ана Кендрик

Актьорът, на когото Ана Кендрик отстъпва "Любовен живот"

Уилям Джаксън Харпър ще търси нова любов

В 10 епизода проследихме любовния живот на героинята ѝ Дарби. От обещаващи връзки до провалени - имаше от всичко, което доста ни допадна. Затова се зарадвахме, когато разбрахме, че сериалът ще има и втори сезон.

В него обаче не Дарби ще е на преден план (тя само ще се появи), а Маркъс (Уилям Джаксън Харпър), който трябва да започне живота си отначало, защото съвсем наскоро се е развел със съпругата си. Но освен полупразен апартамент, му остава и голяма празнина, която той трябва да намери начин да запълни.

От трейлъра разбираме, че като всеки модерен човек и Маркъс прибягва до приложенията за запознанства. И така си урежда срещи с различни жени в опит да нареди живота си отново. Но едва ли ще е толкова лесно.

Добрата новина е, че вече не е нужно да чакаме за втория сезон на  "Любовен живот", защото първите три епизода вече са налични за гледане в HBO GO. Следващите три пък ще са налични от 4 ноември.