"Лоши момчета" определено е един от екшъните, които можем да гледаме много пъти, без да ни омръзва, защото си е нещо като класика.

"Лоши момчета завинаги", Уил Смит, бокс офисът и рекордът на филма

Успяха ли "Лоши момчета завинаги" да се завърнат подобаващо

Дали 17 години пауза си заслужаваха

И макар първите два филма да се оказаха доста успешни, третият излезе цели 17 години след втория. И така "Лоши момчета завинаги" се появи по кината в началото на 2020 г. и успя да спечели над 400 милиона долара от бокс офиса. Точно преди пандемията да промени всичко.

И ако откъм приходи се оказа добро попадение, то не можем със същата увереност да кажем, че това важи и за качеството на историята и сценария. Самият край на филма загатна, че може да има поне още един, но две години така и нищо не се случи.

Е, това вече се промени, защото от профилите на Уил Смит и Мартин Лорънс в Instagram разбираме, че четвърти филм все пак ще има. Двамата не разкриват никакви подробности около него. Така че остава да се чудим и кога да го очакваме по кината, и за какво точно ще става дума в него.

"Лоши момчета завинаги", Уил Смит, Мартин Лорънс и колко милиона са взели за филма

Колко са взели Уил Смит и Мартин Лорънс за "Лоши момчета завинаги"

Разликата между възнагражденията им е чувствителна

Очакванията са обаче и двамата да се завърнат в ролите си на Майк Лаури и Маркъс Бърнет, защото все пак те са в основата на франчайза.