Куентин Тарантино готви продължение на "Убий Бил". За тези свои планове разказа самият той в радиошоуто Andy Cohen Live, откъс от което е публикуван в YouTube.

Режисьорът на "Имало едно време в Холивуд" заяви, че наскоро се е видял със звездата на "Убий Бил" Ума Търман и вече има интересни идеи за продължение.

"Вечерях с Ума Търман и ѝ споменах, че имам конкретна идея какво ще се случи с Булката и как ще се развие продължението. Знам точно как да го направя, защото този филм ще е нещо много по-различно, не просто някакво нелепо приключение. Булката се бори дълго и упорито и заслужава най-доброто", категоричен е режисьорът.

Тарантино уточнява, че ще направи "Убий Бил 3" не по-рано от три години, но със сигурност това ще е следващият му филм след "Имало едно време в Холивуд".  Режисьорът каза, че работи и по други проекти, между които попада писането на пиеса, книга и сценарий за петсериен телевизионен филм. 

"Имало едно време в Холивуд", Куентин Тарантино, Леонардо ди Каприо, Брад Пит и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Имало едно време в Холивуд"

Куентин Тарантино не изневерява на себе си

Дали продължението на "Убий Бил" се брои за десети последен филм, с който Тарантино ще сложи край на кариерата си - както сам обяви, можем само да гадаем.