"Велика" (The Great) се оказа един от приятните сериали, които сме гледали през последните няколко години. В първите два сезона по забавен и остроумен начин станахме свидетели на премеждията на Екатерина (Ел Фанинг) и Петър (Никълъс Холт).

"Велика", Ел Фанинг, Никълъс Холт и подновяването на сериала за Екатерина Велика с трети сезон

Какво ще е бъдещето на "Велика"

Huzzah!

В първи видяхме колко ненавист таи в себе си младата Екатерина към управляващия Русия Петър, който я взе за жена. В края на сезона тя най-сетне успя да извърши преврата, за който копнееше толкова дълго.

Драмата около двамата продължи и във втори, защото макар и на трона, Екатерина трябваше да се справя с недоверието на народа и опитите на Петър да я саботира. Е, в края му двамата успяха да се погодят, докато тя не разбра, че именно той е убил майка ѝ. 

Трейлърът на трети сезон ни показва, че в името на детето им и на Русия, Екатерина и Петър ще се опитат да загърбят различията си.

А това няма да е лесно, защото двамата не си вярват. Но докато добива все по-голяма увереност на трона, тя все по-често се допитва до Петър за съвети. А той пък започва да вярва, че щастливият брак наистина може да съществува.

"Велика" е в Hulu от 12 май