Вече от три години знаем, че Джордж Милър подготвя филм за предисторията на Фюриоса, която в "Лудият Макс: Пътят на яростта" бе изиграна от Чарлийз Терон.

Furiosa, Аня Тейлър-Джой, Крис Хемсуърт, Яя Абдул-Матийн II и актьорите, които ще участват в предисторията на "Лудият Макс: Пътят на яростта"

Аня Тейлър-Джой заменя Чарлийз Терон

Крис Хемсуърт и Яя Абдул-Матийн II ще правят компания на актрисата във Furiosa

Но още тогава стана ясно, че Терон няма да влезе в ролята, защото режисьорът смята, че технологията за подмладяване още не е достатъчно добре развита, за да се получи зашеметяващ краен резултат.

Ето защо в ролята на Фюриоса ще видим Аня Тейлър-Джой, а Крис Хемсуърт също ще има водеща роля, но за момента не се знае каква точно. Това не става ясно и от трейлъра, който бе пуснат.

Всъщност от него не стават ясни много неща, защото той е доста фрагментарен, но пък ни подсказва в какъв стил ще бъде Furiosa: A Mad Max Saga.

Действието се развива 45 години след апокалиптичните събития, променили всичко. От разпространения синопсис става ясно, че младата Фюриоса е откъсната от семейството си и преминава през какво ли не (в това число и много "съдебни процеси").

Куейдън Бейлс, Джордж Милър, Furiosa и с какво може да се похвали момченцето от Австралия, което трогна целия свят

От най-тормозеното дете в училище до холивудска звезда

Какво се случва с Куейдън Бейлс, който трогна целия свят преди две години

Но успява да оцелее благодарение на несломимия си дух и безгранична решителност. Едно е сигурно - очаква ни много екшън.

Furiosa: A Mad Max Saga е по кината от 24 май 2024 г.