Ако има формула, повтаряна и затвърждавана от Холивуд, то това е създаването на продължения, предистории и спиноф продукции на някои от най-успешните филми. "Батман" безспорно е един от тях, а спиноф сериалът за Пингвина вече не е новина.

"Батман", Пингвина, Колин Фарел и спиноф сериала на НВО, посветен на злодея

Пингвина от "Батман" - и на малкия екран

Подготвя се сериал за НВО

Знаем, че Колин Фарел се е съгласил отново да влезе в ролята на злодея на Готам Сити, а междувременно от Variety ни съобщават и още някои от потвърдените актьори в продукцията.

Най-новото име е това на Кристин Милиоти ("Вълкът от Уолстрийт", "Фарго"). Тя ще бъде София Фалконе - дъщерята на престъпния бос Кармин Фалконе. Ролята на последния беше изпълнена от Джон Тортуро в "Батман" на Мат Рийвс.

Снимка 593348

Източник: GettyImages

Това е вторият сериал на Милиоти за НВО Мах. В момента по стрийминг платформата можем да гледаме "Създадени за любов" с нейно участие. По Netflix пък може да я гледаме в един от епизодите на антологичния сериал Black Mirror, спечелил най-много награди - USS Callister.

Снимка 523059

Източник: GettyImages

Все още не е известна премиерната дата на The Penguin, както ще се казва сериалът за Пингвина. Но знаем, че сред изпълнителните му продуценти са Мат Рийвс и Колин Фарел.