Остана точно един епизод до края на първи сезон на "The Last Of Us: Последните оцелели" и нетърпението на всичко става все по-голямо. Просто защото Джоел (Педро Паскал) и Ели (Бела Рамзи) преминаха през какво ли не в изминалите осем епизода. На няколко пъти бяха дори на косъм от смъртта.

"The Last Of Us: Последните оцелели", епизод 8 и какво ни подсказва тийзърът за него

Борбата за оцеляване става още по-ожесточена в 8 епизод на "The Last Of Us: Последните оцелели"

Ето какво ни подсказва тийзърът за него

Последният девети епизод се явява като кулминацията, а и трябва да ни даде отговори на някои въпроси. Един от тях е какво ще се случи с двамата и ще успеят ли въобще да достигнат до крайната си цел, която постоянно се променя.

Тийзърът за девети епизод ни подсказва някои неща, но всеки, който не е гледал предните, е добре да спре с четенето тук, защото следват леки сюжетни разкрития.

Седми и осми епизод бяха наистина интересни поради ред причини. Едната е, че разбрахме малко за предисторията на Ели, а другата, че Джоел успя да се възстанови от прободната рана. Истинската звезда бе Ели, защото тя хем успя да помогне на спътника си да оздравее, хем се пребори успешно предводителя на канибалската група.

С един останал епизод до края ни е ясно, че в него екшънът ще бъде налице и като за последно. Тийзърът ни показва, че Джоел и Ели отново са на път, в което не сме се и съмнявали. И неприятностите отново ги дебнат зад всеки ъгъл, разбира се.

"The Last Of Us: Последните оцелели", епизод 7 и как е създаден молът

Истински ли е бил молът в 7 епизод на "The Last Of Us: Последните оцелели"

Тайни от кухнята на сериала

Думите на Ели, че всичко, през което са преминали, трябва да си струва, ни навяват на мисълта, че двамата наистина няма да се спрат пред нищо, за да достигнат до лекарите, които могат да разберат как именно тя може да се окаже ключа към края на апокалипсиса.

Големият въпрос е дали това ще се случи и по-точно дали ще им бъде позволено да се случи. Ще разберем съвсем скоро, защото последният девети епизод на "The Last Of Us: Последните оцелели" е в HBO Max от 13 март.