До края на първи сезон на "The Last Of Us: Последните оцелели" ни делят едва два епизода и чувствата определено са смесени.

"The Last Of Us: Последните оцелели", епизод 7 и какво ни подказва тийзърът за него

Трогателни спомени и напрегнати моменти в седми епизод на "The Last Of Us: Последните оцелели"

Тийзърът ни подсказва, че ще има играчка-плачка

От една страна, искаме най-сетне да ги изгледаме и разберем какво ще се случи с Джоел (Педро Паскал) и Ели (Бела Рамзи) и дали двамата ще успеят да достигнат до така желаната крайна дестинация. От друга обаче, не искаме да свършва, защото знаем, че ще трябва да чакаме поне една година, докато видим втори сезон.

Факт е обаче, след само няколко дни ще бъде излъчен осмият епизод от "The Last Of Us: Последните оцелели" и по традиция от HBO пуснаха тийзър, който да ни насочи какво ще се случва в него. Който не е гледал предните епизоди е добре да спре с четенето тук, защото следват леки сюжетни разкрития.

Както вече видяхме, седми епизод бе посветен на Ели и нейната история, развила се преди действията в сериала. Видяхме любовта, приятелството и всичко, което тя е загубила само в рамките на една вечер. И как всъщност точно за една вечер животът ѝ се е променил.

Епизодът може и да беше посветен главно на Ели и тази история, но остава големият въпрос какво ще се случи с Джоел, който бе ранен сериозно в шести епизод. От тийзъра на осми епизод виждаме, че неговото състояние все още е тежко, а Ели се е натъкнала на група от хора, които я убеждават да се присъедини към тях.

"The Last Of Us: Последните оцелели", епизод 6 и гафът в него, който бе забелязан

Гафът в епизод 6 на "The Last Of Us: Последните оцелели"

Зрителите са наблюдателни

Но въпросът е дали тази покана ще важи и за нейния спътник. И дали като цяло намеренията на тези хора са добри, или те просто искат да се възползват от нея.

Осми епизод на "The Last Of Us: Последните оцелели" е в HBO Max от 6 март