Пролетта е вече тук и по време разбираме, че можем да се ориентираме вече към по-тънките дрехи. Няма значение кой месец или сезон идва, когато стане дума за Netflix.

Netflix, Worst Roommate Ever, Against the Ice, The Adam Project, Soil - новите филми и сериали на стрийминг платформата през март

Новите филми и сериали на Netflix през март

Тук няма мартеници, но пък има много интересни неща за гледане

Просто защото стрийминг платформата винаги бълва достатъчно много нови оригинални продукции, така че човек не може да скучае. И този април са ни подготвили много нови интересни филми и сериали, а ето и някои от тези, които ни привлякоха вниманието.

The Bubble

Няма как просто да не започнем с първия голям холивудски филм, в който Мария Бакалова се снима след участието си в Borat Subsequent Moviefilm.

The Bubble неслучайно излиза на 1 април, защото идеята му е да ни спука от смях. В него ще видим как група актьори се справят със снимането на филм по време на пандемия. Така нареченият балон, който в големите продукции създават, за да гарантират безопасността на целия екип и да го предпазят от разпространението на заразата, ще се окаже истинско изпитание.

Ролята на Мария Бакалова ще бъде на служител в хотела, в който звездите са настанени. А светът на голямото кино май ще ѝ се стори по-интересен от очакваното. Освен българката, в The Bubble участие имат и Педро Паскал, Карън Гилън и Дейвид Духовни.

The Bubble е в Netflix от 1 април

Our Great National Parks

В пет епизода Барак Обама, който е и изпълнителен продуцент на документалната поредица, ще ни разведе из най-големите и забележителни национални паркове в света.

Всеки епизод ще бъде посветен на даден парк и ще ни разведе из пет континента, показвайки ни както най-големите обитатели на всеки, така и най-малките.

Всичко ще бъде пречупено през призмата на хумора и оптимизма. От Калифорния през Кения, та до Индонезия.

Our Great National Parks е в Netdlix от 13 април

Anatomy of a Scandal

Няма да си го простим, ако не включим и този сериал. Още повече, че зад него стои Дейвид Е. Кели ("Големите малки лъжи" и "Отмяната"). 

В шест едночасови епизода ще видим как политикът Джеймс Уайтхаус (Рупърт Френд) и съпругата му Софи (Сиена Милър) привидно имат идеалния семеен живот. Но всичко се обърква жестоко и тръгва надолу, когато излизат наяве дълбоко скрити тайни.

Точно така, става дума за секс скандал от политическия живот на Великобритания и последствията, който той може да има както върху семейството на Джеймс, така и върху кариерата му.

Anatomy of a Scandal е в Netflix от 15 април

Silverton Siege

Обожаваме филмите, базирани на истински случки и истории, затова и се спираме на Silverton Siege, който ще ни върне през 1980 г. в Южна Африка, където трима борци за свобода разбират, че плановете им да саботират нефтена база ще бъдат осуетени.

Полицията е по петите им, а в бързината те решават да се скрият в сграда, която се оказва банка. Разбира се, нямат намерение да я обират, но решават, че ще вземат хората вътре за заложници, за да постигнат една по-голяма цел - освобождаването на Нелсон Мандела.

Проблемът е, че полицията няма толкова лесно да удовлетвори искането им, а и разбират, че в сградата им човек, който изнася информация на полицията. Въпросът е дали този някой не е точно един от тримата.

Silverton Siege е в Netflix от 27 април

През април може да хвърлим едно око и на Get Organized with The Home Edit (1 април), Return to Space (7 април), Hard Cell (12 април), White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch (19 април), Yakamoz S-245 (20 април) и The 7 Lives of Lea (28 април).