Като много други рок групи, и Bon Jovi са имали своите възходи и падения по пътя към славата и успеха. А историята им с най-ключовите моменти ще бъде разказана в нов документален филм в четири части.

Алек Джон Съч, Bon Jovi и новината, че басистът на групата е починал

Тъжни новини за Bon Jovi

Почина басистът на групата

Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story вече има първи трейлър и в него са загатнати дори неиздавани демо записи и непоказвани досега кадри на групата.

"Истината ли ще казваме? Или ще лъжем? Какво ще правим?", пита китаристът Ричи Самбора в самото начало на трейлъра.

След това виждаме снимки на Bon Jovi от началото на кариерата им и Джон Бон Джоуви, който си спомня, че тогава не е имал резервен план в живота си. "Групата беше всичко или нищо", споделя той.

По-късно се чува и гласът на кийбордиста Дейвид Брайън, който казва, че са били просто пет момчета, които са работили достатъчно здраво и са имали достатъчно големи мечти, за да успеят.

В трейлъра са включени и кадри от концерти на групата през 80-те години. Не липсват обаче и истински трудните моменти от кариерата им.

Така например барабанистът Тико Торес споделя как успехът на Bon Jovi е "унищожил" брака му. А Ричи Самбора пък не скрива, че не съжалява за момента, в който е напуснал групата. Но съжалява за начина, по който го е направил.

В документалния четирисериен филм са засегнати също и вокалните проблеми, с които се е сблъскал Джон Бон Джоуви, когато са започнали снимките на епизодите през февруари 2022 г., пише People.

"Не знам дали това ще завърши добре", признава вокалистът за гласните си струни, които казва, че са атрофирали.

Джон Бон Джоуви на сватбата на Джейк Бонджоуви и Мили Боби Браун - ще пее ли на сватбата им

Джон Бон Джоуви все пак ще го направи

Специално за сватбата на сина си Джейк

Освен всеки от членовете на групата, в сериите участие вземат и бивши нейни музиканти, легендата Брус Спрингстийн, както и други големи имена в рок музиката.

Четирите епизода на Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story са в Hulu от 26 април