През лятото на миналата година стана ясно, че се работи върху spin-off от франчайза на Роки, който да бъде фокусиран върху семейство Драго.

Силвестър Сталоун, Drago, Долф Лундгрен и напрежението около spin-off филмът за Драго

Филмът на раздора между Силвестър Сталоун и Долф Лундгрен

Какво се случва и какво знаем

Тогава обаче Силвестър Сталоун реагира много остро. Не само защото твърдеше, че никой не се е допитал до него за идеята, но и защото неговият приятел Долф Лундгрен се е съгласил да участва, без да му каже.

Напрежението обаче беше бързо потушено, защото самият Лундгрен заяви, че приятелството му със Сталоун е по-важно от ролята. И така си мислехме, че с Drago е свършено, но се оказва, че сме сгрешили.

От интервю на Долф Лундгрен за Fox News Digital разбираме, че по spin-off-а се работи и той ще участва в него. По-изненадващото обаче е, че актьорът намеква, е Сталоун може и да е замесен по някакъв начин в него.

Лундгрен твърди, че са изчистили всички недоразумения, които са притеснявали колегата му. И така в момента MGM работят върху създаването на филма, като е бил нает сценарист, който обаче не се е справил добре с поставената му задача. Затова сега се очаква назначаването на нов, който да напише сценария.

Силвестър Сталоун, "Крийд 3" и защо не е част от филма от франчайза на Роки

Защо Роки не е в "Крийд 3"

Ъруин Уинклър

Въпреки всички пречки и спънки около Drago, Долф Лундгрен е оптимист и смята, че можем да видим филма по кината през 2025 г.