Няма как да не забележим, че 2024 г. започва забележително добре за Сидни Суийни. След като успя да стане разпознаваемо лице (и тяло) след участието си в "Еуфория" и "Белият лотос", тя си осигури няколко важни роли и в киното.

“Обичам да те мразя” със Сидни Суийни и Глен Пауъл - какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от “Обичам да те мразя” със Сидни Суийни и Глен Пауъл

Една много, много секси романтична комедия

В момента на екран е романтичната комедия "Обичам да те мразя", а през февруари ще видим 26-годишната актриса и в "Мадам Уеб" на Marvel. Междувременно вече има трейлър и на още един филм, който ще развълнува феновете й.

В Immaculate (букв. "непорочна" от английски) Суийни е монахинята Сесилия, която постъпва в идиличен манастир в Италия. Скоро обаче ще разбере, че носи в утробата си дете, рожба на непорочно зачатие. Или поне така смята свещеникът в манастира.

Насилие, страх и ужас преследват Сесилия след новината за бременността й. И макар да е приемана за новата Дева Мария, злото витае около нея. Каква е истината за бебето й е основният въпрос във филма на ужасите на Майкъл Мохан.

В Immaculate участват още Симона Табаско ("Белият лотос"), Алваро Морте (Money Heist), а премиерата се очаква на 22 март.