Една от най-вълнуващите кино новини през последните месеци е завръщането на Брад Пит и Джордж Клуни заедно на екран след цели 16 години. След като последно ги гледахме в "Изгори след прочитане", ни остава да почакаме още съвсем малко, докато ги видим във "Вълци единаци".

Наистина ли Джордж Клуни и Брад Пит са получили по 35 милиона за "Вълци единаци"

Наистина ли Джордж Клуни и Брад Пит са получили по 35 милиона за "Вълци единаци"

Клуни коментира твърденията

Дългоочакваната премиера е на 20 септември, а междувременно научаваме, че двамата актьори може да се съберат и за още един филм заедно.

Според Deadline Брад Пит и Джордж Клуни ще си партнират отново в предстояща нова част на "Бандата на Оушън". Първият филм от 2001 г. зададе началото на поредица, която събра двамата актьори за последно в "Бандата на Оушън" от 2007 г.

Сега, 17 години по-късно, вече се говори и за още една част. По информация на изданието Джордж Клуни и Брад Пит ще участват, а за режисьор се спряга Едуард Бергер. Името му свързваме с филми като "На западния фронт нищо ново", награден с четири Оскара, както и предстоящия през ноември "Конклав".

Новият му филм ни отвежда в сърцето на Ватикана, където след смъртта на папата назрява скандал, който светът не очаква. В главната роля е Ралф Файнс, а в актьорския състав влизат също Станли Тучи, Джон Литгоу и Изабела Роселини.

"Конклав" вече е представян пред публика, като според възторжените реакции се очаква да бъде един от кандидатите за Оскар за най-добър филм. Филмът ще бъде показан и на филмовия фестивал в Торонто, който се провежда между 6 и 15 септември.

Брад Пит и Инес де Рамон заедно с Джордж и Амал Клуни - всички погледи в тях във Венеция

Брад Пит и Инес де Рамон заедно с Джордж и Амал Клуни - всички погледи в тях във Венеция

Половинките на "Вълци(те) единаци"

Ако Едуард Бергер действително режисира предстоящата част на "Бандата на Оушън", това ще е първият филм от франчайза, който няма да бъде под режисурата на Стивън Содърбърг. А дали ще се завърнат също Мат Деймън и Кейси Афлек, все още не е ясно.