Американският издател, основател и главен творчески директор на Playboy Enterprises Хю Хефнър отдавна вече е покойник, но няколко години след смъртта му името му продължава да се споменава. Малко по малко се разбулват тайните какво всъщност се е случвало в имението на Playboy и всички онези момичета, които по една или друга причина са попадали там.

Елизабет Кeмбидж, фотосесията ѝ за Playboy и защо не се притеснява от това да е секси

Баскетболистката, която обича секса

Лиз Кeмбидж е секси и не се притеснява да го показва

За това разбираме от новата документална поредица Secrets of Playboy на американската телевизия A&E Network, където много жени разкриват пикантни подробности от пребиваването си в имението. А положението в общи линии е било секс, наркотици и алкохол.

В първия епизод от поредицата режисьорката Александра Дийн включва историите на няколко момичета сред които и тази на Сондра Теодор. Тя е един от многото ветерани от империята на Playboy, към които Хефнър е имал по-специални предпочитания. Тя е приятелка на Хефнър в края на 70-те години. Била е Playmate на месеца от списание Playboy за броя му през юли 1977 г. 

Снимка 561514

Източник: GettyImages

"Ясно видях, че ние сме нищо за него", казва Теодор. "Той беше като вампир. Изсмукваше живота от всички тези млади момичета в продължение на десетилетия".

Теодор обяснява, че в къщата са се провеждали групови секс партита пет дни в седмицата, придружени с огромно количества от алкохол и наркотици.

"Имаше т.нар. "Вечер на прасетата", преди която всяко момиче минаваше лекарски преглед, а след това беше използвано за оргии от приятелите на Хеф", разказва още тя.

Снимка 561513

Източник: GettyImages

По думите ѝ освен дрогата, Мистър Хефнър е разполагал и с богат арсенал от медикаменти със седативен ефект. Сред тях бил и метаквалонът, който има дори хипнотизиращо действие, пишат от CNN.

Освен Сондра Теодор, за пребиваването си в имението на Playboy разказва и Холи Мадисън, която автор на цяла книга, разобличаваща империята Playboy. В епизода Мадисън споделя как се е преместила в имението само два дни след запознанството си с Хефнър, тъй като е била лудо влюбена в него и е мислела, че двамата са родени един за друг.

Снимка 561512

Източник: GettyImages

И въпреки че Холи бързо се превръща в "гадже номер едно", тя си дава сметка, че случващото се далеч не е само цветя и рози. Бившият модел казва, че е била "буквално с промит от Хефнър мозък", било я е страх да напуска имението, а вътре е става свидетел на отвратителни неща, пишат от People.

С шокиращи разкрития е и Дженифър Сагинор - дъщеря на личния лекар на Хефнър, който си имал отделна стая в имението, за да е под ръка на издателя, ако му се наложи. За пръв път Сагинор попада в къщата на Хефнър, когато е само на шест години.

Снимка 561515

Източник: GettyImages

Признава, че страшно много ѝ харесвало, защото в началото не си давала сметка какво всъщност се случва там, а ѝ било позволено да играв видео игри и да хапва сладолед, колкото си поиска. С течение на годините и навлизането в пубертета обаче тя започва да разбира, че случващото се в къщата, в която живее баща ѝ, е малко странно. Че как иначе, когато около нея има непрестанни оргии и постоянно обикалят голи жени.

Хейли Хаселхоф, дъщерята на Дейвид Хаселхоф и необичайните й снимки за Playboy

Дъщерята на Дейвид Хаселхоф направи революция в Playboy

Хейли има и послание

На 15 години тя вече е окуражавана от Хефнър и "зайчетата" да си направи пластична операция. На същата възраст Дженифър се влюбва в една от жените в имението, която нарича Кендал, без да разкрива истинското ѝ име. Една вечер двете момичета дори правят секс.

Снимка 561511

Източник: GettyImages

По думите на Сагинор няма как Хефнър да не е разбрал за случващото се, защото той обичал да следи любовниците си и в цялата къща имало множество камери и микрофони. Очевидно фактът, че едно от гаджетата на Хефнър е имало интимни взаимоотношения с непълнолетно момиче, не е било проблем за него, пишат от Washington Post.

"Една от причината много от жените да се задържат в имението беше заради камерите. Мисля, че се страхуваха да не бъде разпространено тяхно порно за отмъщение", смята Сагинор.

Доли Партън, Playboy и как изненада съпруга си

Секси начинът, по който Доли Партън изненада съпруга си

Знае как се прави

И всички тези истории са само в първия епизод от поредицата Secrets of Playboy. Не ни се мисли какво още имат да споделят другите момичета.

Въпреки скандалните разкрития, които са само началото на поредицата от 10 епизода, синът на Хю Хефнър - Купър,  побърза да защити баща си, като в своя профил в Twitter написа:.

"Някои може да не одобряват живота, който баща ми избра, но той не беше лъжец. Макар и нетрадиционен, той беше искрен в подхода си и живееше честно. Той беше щедър по природа и се грижеше за хората. Тези непристойни истории са пример за това как съжалението се превръща в отмъщение."

От списание Playboy пък публикуваха отворено писмо, в което подчертават, че "Playboy на Хефнър не е Playboy в момента", като поздравяват за куража всяко момиче, дръзнало да говори за тежките си преживявания.