Покрай целия шум, който сериалът "Просто ей така" предизвика около себе си, нямаше как да пропуснем новината, че един от основните персонажи от "Сексът и градът" предстои най-накрая да се появи в продължението.

Джон Корбет, “Просто ей така” и потвърждението, че ще участва във втория сезон на продължението на “Сексът и градът”

Ще преоткрие ли старата си любов Сара Джесика Паркър

Голямата изненада в “Просто ей така”

Още с първата си поява в "Сексът и градът" Ейдън Шоу (Джон Корбет) се превърна в едно от най-харесваните гаджета (и бивш годеник) на Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) изобщо. Затова и феновете на сериала много, наистина много се надяваха пак да го видят в продължението на HBO "Просто ей така".

Те обаче останаха разочаровани след излизането на всички епизоди от първия му сезон, защото Ейдън така и не се появи. Но за щастие малко време остана, докато най-сетне го видим отново на екран. Миналата седмица стана ясно, че Джон Корбет се е завърнал на снимачната площадка и вече официално е част от актьорския състав във втория сезон на "Просто ей така".

Снимка 585403

Източник: GettyImages

А че скоро пак ще го гледаме в сериала, разбираме само дни след това. Планираната дата за премиерата все още не е ясна, но официално вече е потвърдено, че 2023 е годината, в която вторият сезон на "Просто ей така" ще се завърти в HBO.

Надяваме се, че създателите на сериала са ни подготвили повечко сцени, в които участва Джон Корбет. Доста ни е залипсвал, откакто за последно го гледахме в ролята на Ейдън още през 2010 г. във втория филм "Сексът и градът", признаваме.

Тогава той и Кари се целунаха изненадващо при случайната им среща в Абу Даби. Но пък нищо повече от това не се случи помежду им.

Трудно ни е да преглътнем, че нямаше по-интересен развой на събитията, пак си признаваме, но продължаваме напред, както се казва. Сега Кари Брадшоу е вдовица, но вече преодолява загубата на любимия и става все по-отворена за нови срещи с мъже. Дали пък един от тях няма да е отново Ейдън? Съвсем спокойно можем да очакваме и това.

В интервю за Deadline създателите на "Просто ей така" обясняват, че първият сезон е бил доста фокусиран върху Кари, защото са искали да покажат по-обхватно възстановяването ѝ след смъртта на съпруга ѝ.

Но сега вече ще насочат вниманието ни към периода, в който тя е вече пак в обичайния си ритъм и оживено настроение. А дали Ейдън ще успее да се "слее" с него, или пък ще го "разчупи", ще остане загадка до момента, в който новият сезон на сериала излезе.

Glamorous, Ким Катрал и новият сериал на Netflix, в който ще участва актрисата

Ким Катрал - все пак ще я видим в сериал

Макар и не "Просто ей така"

Най-вероятно е да успее да изненада и най-върлите си фенове, така както е направил със самите създатели. Дори те си го признават, щом ги попитат за процеса по работата им.