Не знаем дали скоро манията по TikTok ще отмине, но е факт, че и малки, и големи използват приложението, за да се забавляват.

Хелоуин, зъбите, секундните лепила, TikTok и съветите на зъболекарите

Проклятието на маскарада за Хелоуин

Как да не останем вампири и след празника

А благодарение на него има хора, които добиват голяма популярност. 30-годишната Саманта Рамсдъл е точно такъв пример.

Тя е започнала да качва забавни видеа в TikTok през пролетта, за да забавлява хората по време на пандемията. А основното ѝ оръжие е... голямата ѝ уста.

Да, да, знаем как звучи, но устата на Саманта наистина е със завидни размери и тя знае това много добре. Ето защо завърта видеата си именно около нея.

Последователите ѝ в TikTok пък са близо 800 000. Едно от най-гледаните ѝ видеа е събрало над 13 милиона гледания, а в него Саманта просто яде сандвич. Но доста голям сандвич и успява да го напъха в устата си без особени усилия.

@samramsdell5

Reply to @hopt690 if I really wanted to I can prob eat the entire thing in 2 bites

original sound - samramsdell5

Според New York Post, най-гледаното ѝ видео е събрало близо 60 милиона преглеждания. В него тя е с червено червило и отново демонстрира колко голяма е устата ѝ. Чак започваме да се чудим дали не може да постави някой световен рекорд.

Пред Jam Press Саманта казва, че всичко може да е започнало като забавление, но в момента успява и да печели от това, защото TikTok плаща на най-гледаните създатели на съдържание.

TikTok и защо Пакистан също забрани приложението

Още една държава забрани TikTok

Всяка страна има собствени причини