Докато се говори, че търси дом, който да споделя с половинката си Ант Анстед, Рене Зелуегър може да се похвали и с други случващи се около нея неща. Като например това, че ще я видим отново в може би най-запомнящата ѝ се роля досега - Бриджит Джоунс.

Рене Зелуегър и Ант Анстед - колко близка е актрисата с децата на новия си приятел

Колко близка е Рене Зелуегър с децата на новия си приятел

Семейна идилия

Първият филм "Дневникът на Бриджит Джоунс", чиято премиера бе преди цели 23 години, бе тотален хит в бокс офиса. Оттогава излязоха и "Бриджит Джоунс: На ръба на разума" (2004 г.) и "Бебето на Бриджит Джоунс" (2016 г.).

Вторият филм завърши с брака на главната героиня с Марк Дарси (Колин Фърт) и откритието, че той е баща на детето ѝ. Другият претендент за сърцето на Бриджит - Даниел Клийвър (Хю Грант), пък не се появи в третия филм, тъй като се предполагаше, че е мъртъв. Накрая обаче беше разкрито, че героят му е намерен жив, след като е оцелял при самолетна катастрофа.

Подобно на предишните, и предстоящият четвърти филм за Бриджит Джоунс ще е по роман на авторката Хелън Филдинг. Този път историята ще е базирана на Bridget Jones: Mad About The Boy, излязъл през 2013 г. В него главната героиня е 51-годишна самотна майка на две деца, чието хоби са социалните мрежи и приложенията за запознанства.

Дали обаче четвъртият филм ще следва романа плътно, не се знае, тъй като по средата на книгата се разкрива, че Бриджит е вдовица, а Марк всъщност е мъртъв.

Колко сериозни са нещата между Рене Зелуегър и с 10 години по-младия ѝ приятел Ант Анстед

Колко сериозни са нещата между Рене Зелуегър и по-младия ѝ приятел

Накъде вървят нещата

Засега е известно, че снимките започват през май, а освен Рене Зелуегър в главната роля, ще видим и Колин Фърт, и Хю Грант като влюбените в нея Марк и Даниел, пише Independent.