За най-култовия за всички времена ситком "Приятели" не спира да се говори. А дори и след излизането на специалния епизод на HBO - Friends: The Reunion, очевидно феновете все още не са се наситили на историите с любимите Рос, Рейчъл, Моника, Чандлър, Фийби и Джоуи.

Кортни Кокс, "Приятели" и защо не помни голяма част от епизодите на сериала, в които се е снимала

Защо Кортни Кокс не помни почти нищо от "Приятели"

Актрисата има обяснение

Новините обаче са лоши и не можем да скрием разочарованието си. Въпреки че актрисата Лиса Кудроу, която изигра чаровната Фийби, сподели, че "обожава" идеята за нова версия на сериала, тя поясни, че това би се случило само при едно условие - в ролите да бъдат различни актьори, пише E!News.

"Не мисля, че ще има нова версия на "Приятели". Имам предвид, не и с някого от нас в нея. Но нова версия, в която участват нови актьори? Определено съм "за" и би било страхотно да видя как ще се получи."

"Приятели", Китай и цензурирането на епизодите на сериала

Защо цензурираха "Приятели" в Китай

Ново противоречиво решение

Това изказване обаче ни оставя със смесени чувства. Колкото и да ни се иска създателите на сериала Марта Кауфман и Дейвид Крейн да съберат отново героите, изобщо не ни допада идеята да ни се налага да свикваме с нови актьори.

Честно казано, предпочитаме Дженифър Анистън завинаги да си остане нашата очарователно капризна и красива Рейчъл, Кортни Кокс - взискателната, но любвеобилна Моника, а Чандлър - всеотдайният приятел с неподражаемо чувство за хумор.