Сещаме се за много фенове на "Приятели", които и до ден днешен си пускат сериала, защото им е приятно да го гледат. Е, има и такива, които не го понасят, но те не са чак толкова много.

Матю Пери, Кортни Кокс, "Приятели: Отново заедно" и какво сподели актрисата за колегата си

Признанието, което направи Кортни Кокс за Матю Пери

Притесненията на актьора по време на снимките на "Приятели: Отново заедно"

Но от запалените фенове очакваме да знаят и помнят почти всяка една подробност около сериала и шестимата приятели. Очакваме го и от актьорите, които влизат в техните роли, но се оказва, че това не е така.

От интервю на Кортни Кокс за Today разбираме, че актрисата не помни много от сцените, в които самата тя е участвала. Кокс казва, че е трябвало да изгледа всички 10 сезона на "Приятели" отново, за да се подготви за заснемането на специалния епизод.

Наложило се е да го направи и защото са ѝ били задавани въпроси, на които тя не е знаела отговора. Просто защото не помни въобще голяма част от епизодите. Кортни Кокс допълва, че понякога се заглежда в сериала, когато го дават по телевизията, и е изненадана, че не помни нищо от това, което вижда.

"Приятели", Китай и цензурирането на епизодите на сериала

Защо цензурираха "Приятели" в Китай

Ново противоречиво решение

Актрисата го отдава на лошата си памет, като дори казва, че не помни почти нищо лошо от детството си, пише People. Ние въобще не я съдим, защото все пак се е снимала във всички 235 епизода, а това са прекалено много неща за помнене.