Натали Маридуена е модел на бански костюми на Sports Illustrated. Тя има близо четири милиона последователи само в Instagram и това, което иска да постигне, е да повиши осведомеността за "нормалното тяло".

Моделът за първи път направи фурор на страниците на списанието през 2021 г., а сега е включена и в тазгодишния брой на списанието.

"В индустрията виждате модели, които са много слаби, или виждате модели с големи размери, но няма такива, които да са точно по средата", разказва родената в Чикаго пред Fox News Digital. "Искам да бъда пример именно за тази златна среда и да покажа, че е готино и красиво. В социалните мрежи показвам тялото си, показвам живота си, показвам какво представлявам и какво ценя без филтър. Независимо дали става въпрос за снимка по бански или просто за кадър на улицата в готино облекло, искам да дам пример, че нормалният размер на тялото се цени."

25-годишната инфлуенсърка настоява, че иска да използва влиянието си, за да покаже на последователките си, че не е нужно да разчитаме на филтри и Photoshop, за да изглеждаме красиво.

Никол Уилямс, Лари Инглиш, Sports Illustrated, Swimsuit 2023 и как съобщиха новината, че ще стават родители

Когато съобщиш, че ще ставаш майка по много секси начин

Какво направиха Никол Уилямс и Лари Инглиш

"Имам толкова много последователи, които са млади жени, много впечатляващи и гледащи на мен като на пример за себе си. Често ми казват: "Имам вашия тип тяло - благодаря ви, че го показахте." Тези хора показват признателността си към мен и аз искам да върна тази любов. Разполагам с платформа и мисля, че е по-важно от всякога да предоставям позитивност на жените."

Целта на Натали Маридуена е да работи с повече модни марки и дизайнери, за да може тяло от нейния тип да се показва повече и повече хора да могат да се идентифицират с него.

Маридуена похвали Sports Illustrated Swimsuit за това, че посвещава своето издание на различни типове тяло, както и жени на различни възрасти. За изданието от 2022 г. Маридуена е снимана в Белиз от ветерана фотограф Ю Тсай.

"Най-доброто усещане на света като модел е да си част от списание, което те приема и прави известна за това, че си такава, каквато си", казва тя.

Пътят на Натали съм успеха в социалните медии започва през 2017г., когато приятелят ѝ от детството и звезда в YouTube Дейвид Добрик я кани да се премести при него в Лос Анджелис и да му стане асистент.

Сиара, Sports Illustrated Swimsuit и секси фотосесията на изпълнителката

Сиара покори още една своя мечта

С нея корицата на Sports Illustrated Swimsuit е още по-секси

Видеата му често показват и Натали, и така полека-лека стига до анкетата сред феновете на Sports Illustrated, които избират именно нея за снимки за списанието по бански.

Въпреки постиженията си Маридуена каза, че не винаги се събужда с чувството, че е супермодел. Като всеки друг, има дни, в които тя може да се възползва от така необходимия тласък на увереността. И това са моментите, в които тя се радва да се откъсне от социалните мрежи и да се отдаде на любимите си занимания. 

Не крие, че обича вкусната храна, независимо дали е здравословна или не. Според нея в живота всичко е въпрос на баланс, защото е важно да си даваме ден за себе си и да правим това, което обичаме. Ден, в който си стоим вкъщи и се наслаждаваме на хубаво ястие, или просто прекарваме няколко часа на плажа.

Хънтър Макгрейди, Денис Остин и дефилето по бански на Sports Illustrated Swimsuit

Куп изненади от Sports Illustrated Swimsuit

Годините и теглото са само числа

"Виждам уверена, секси жена, която обича всеки сантиметър от тялото си и не е страхува да го покаже", категорична е Натали Маридуена.