Годините и теглото са просто числа. Това доказа впечатляващото дефиле на Sports Illustrated Swimsuit по време на Paraiso Miami Beach Swim Week.

Хали Бери, фитнесът, снимките по бански и страхотната форма на актрисата

Хали Бери - на 55 и пак по бански

Тяло за завиждане

Шоуто откри известният американски plus-size модел Хънтър Макгрейди. За първи път тя се появява на страниците на изданието през 2017 г., давайки нов прочит (и поглед) по темата за естетиката и жените с извивки в медиите. А в последния му брой се появява само шест месеца след като ражда - ставайки пример за подражание на майките.

Снимка 581631

Източник: GettyImages

И това не е всичко. Топ моделът на Sports Illustrated Swimsuit на бански костюми Кейти Остин излезе на подиума за втора поредна година - този път с 65-годишната си майка Денис.

Снимка 581628

Източник: GettyImages

Денис, която е фитнес инструктор, споделя, че винаги ще цени този момент. И се похвали в Instagram, че е най-възрастната жена с бански на дефилето. "Това е едно красиво напомняне, че възрастта наистина е само число!!!", написа тя.

Снимка 581630

Източник: GettyImages

Поредният впечатляващ момент на събитието беше появата на бившия играч на NFL Лари Инглиш, който придружи съпругата си Никол Уилямс за дебют ѝ в Sports Illustrated. След края на дефилето двамата разкриха, че очакват първото си дете.

Никол Уилямс, Лари Инглиш, Sports Illustrated, Swimsuit 2023 и как съобщиха новината, че ще стават родители

Когато съобщиш, че ще ставаш майка по много секси начин

Какво направиха Никол Уилямс и Лари Инглиш

Главният редактор MJ Day се обърна към публиката с послание за мисията, с която се е заела.

"Искахме да съберем група от много различни хора, създавайки общност, вкоренена в любовта към себе си, приемането и трансформацията. Тези моменти ни позволяват да споделяме, да подкрепяме израстването и да сътворяваме преживявания, които тези жени ще запомнят завинаги."

Токио 2021, отборът на САЩ по плуване и коментарите за банските им

Какво не им е наред на банските на американските плувкини

Хайде пак...

Снимка 581629

Източник: GettyImages

Жасмин Сандърс, Камил Костек, Брукс Надер и Ашлин Бърд бяха сред другите модели, които се появиха в шоуто.