"Моята голяма гръцка сватба" вероятно е най-популярният филм, който ни показва гръцките нрави и култура. Освен това е и романтичната комедия с най-голяма печалба за всички времена - 368 милиона за една година.

"Просто ей така", And Just Like That, Джон Корбет и завръщането на героя му в продължението на "Сексът и градът"

Едно голямо завръщане в продължението на "Сексът и градът"

Феновете го очакваха

Беше неизбежно да видим "Моята голяма гръцка сватба 2", а ето че се задава и трета част, в която отново ще се срещнем със семейството на Тула Портокалос и Йън Милър. Ролите се изпълняват от Ниа Вардалос и Джон Корбет, а успехът на историята дължима на Вардалос.

Първият филм от 2002 г. по неин сценарий и е базиран на моноспектакъла й със същото име, като й печели номинация за Оскар за най-добър сценарий. Сега Вардалос се завръща за трети път в ролята на Тула, като отново е сценарист, както и режисьор.

Историята следва смъртта на баща й (Майкъл Константин, който почина през 2021 г.) и последното му желание семейство Портокалос да се завърне в Гърция, за да посети родното му село и да издири всички негови роднини.

"Моята голяма гръцка сватба 3" е снимана в Атина и на остров Корфу, а както и първите два филма, продуценти са Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън. Премиерата се очаква на 8 септември, пишат Variety.