Макар да сме видели едва два епизода от комедийния сериал "Много мой човек", сме сигурни, че искаме да изгледаме целия първи сезон на един дъх.

"Много мой човек", епизод 2 и какво подсказва тийзърът за него

Нови проблеми пред Миро и бригадата му в "Много мой човек"

Някои въпроси трябва да получат отговори

Това няма как да стане, разбира се, защото към момента нов епизод се пуска един път седмично, но пък това ни подклажда интереса още повече. До момента успяхме да се запознаем с главните действащи лица и основните техни проблеми.

В трети епизод и проблемите, и смешните ситуации ще продължат с пълна сила. Миро (Башар Рахал) ще продължи да се чуди как да скрие от Виктор (Юлиян Малинов), че съпругата му е избрала да продължи живота си с друг мъж. И то не кой да е, а следващият им голям клиент Майкъл Петров (Сотир Малев).

В същото време самият той ще постави верността на собствената си съпруга под съмнение, защото е разбрал, че има среща с неизвестен за него мъж. Дали ще разберем кой е мистериозният Спас и какво общо има с Даниела не е ясно, но пък е ясно, че проблемите за Петър (Калоян Катинчаров) продължават.

Калоян Катинчаров, "Много мой човек", спортът, амбицията и по какво си прилича с героя си от сериала на NOVA

Калоян Катинчаров - от полицай в "Братя" до майстор в "Много мой човек"

Актьорът за новия комедиен сериал, за работата с Башар Рахал и Юлиян Малинов и за героя му Петър

Младият и наивен майстор все повече започва да разбира, че баба Надка, при която живее, ще му вгорчава живота. Няма да ѝ е лесно и на Ивана, която ще бъде неприятно изненадана от Джими точно преди да направи дебюта си на сцена.

"Много мой човек" е тази вечер от 20 ч. по NOVA