Мили Боби Браун е само на 18, но вече гради амбициозна кариера. Освен актьорството, с което проби, звездата вече се е захванала и с други дейности. Тя е и продуцент, развива и своя собствена компания за козметика, а съвсем отскоро я виждаме и в напълно нова за нея роля. И оказва се, отдава ѝ се много, още повече, че в нея успява да съчетае и няколко завидни таланта накуп.

Stranger Things, Кейлъб Маклафлин, Сейди Синк, Мили Боби Браун, Фин Уолфхард и първите им целувки на екран

Когато първата ти целувка е работно задължение

Големите вълнения на снимачната площадка на Stranger Things

Мили вече може да се похвали с режисьорския си дебют. В изпълнението на проекта се включва и брат ѝ Чарли и работата им в тандем определено впечатлява.

Късометражният филм, който създават, е заснет с един от най-новите модели мобилни телефони и въпреки дължината си от две минути и половина, приковава вниманието не само с красиво показани кадри, но и с история.

Разказвачът в нея е самата Мили. Чуваме я да рецитира поема, която оказва се, е написала сама. Вдъхновяваща е и идеята за целия проект, който представя порастването и изграждането на увереност на едно момиче.

Мили като малка, изиграна от актриса, и Мили сега, която разбира се, участва като себе си, преплитат личните си истории. А начинът, по който го правят, е разчувстващ и емоционален, каквото е и посланието за себеоткриването и смелостта.

Освен че Мили режисира целия филм, участва в него, пише поемата и озвучава, тя разкрива и още един свой талант. Виждаме я да показва завидни акробатични умения, за които признава, че е трябвало да мине през месец на усилени тренировки.

"Те символизират израстването ми, а хореографията е толкова поетична. Това е и начин да изразя женската си сила", казва тя в най-новото си интервю за Teen Vogue.

Мили Боби Браун, Джейк Бонджови, БАФТА 2022 и първото появяване на двойката на червения килим

Първата официална поява на Мили Боби Браун и Джейк Бонджови като двойка

Определено си отиват

Думите ѝ са съвсем в синхрон с идеята на проекта и няма как да отречем, звучат вдъхновяващо за всяко момиче и жена.