Факт: Stranger Things е един от най-гледаните сериали на Netflix. За този факт обаче със сигурност допринася и тийнейджърският, очарователен и талантлив актьорски състав.

Мили Боби Браун, Джейк Бонджиови и снимката, с която актрисата потвърди връзката им

Мили Боби Браун и Instagram признанието й

Актрисата официално е с гадже

В четири сезона проследихме израстването на всеки един от актьорите. Видяхме ги как се променят и визуално. А покрай снимките научаваме и кои са преживяванията, които им се случват за първи път - на екран, но и в живота. Като например целувките.

В едно от последните си интервюта звездата от фентъзи сериала Кейлъб Маклафлин разкрива, че във втория сезон целувката му със Сейди Синк е била в действителност първата му в живота.

Спомняме си от епизода романтично-сладката сцена, в която двамата танцуват на училищния бал. Актьора обаче си признава, че моментът е бил леко напрягащ.

"Цяла група хора и всички наблюдаващи, и музиката, която звучеше, очакването да се случи... Много деца казваха: "Ооо, ще я целунеш!", а аз отговарях: "Стига! Снимаме! Правите го да изглежда по-важно, отколкото е всъщност."

Съвсем не е за пренебрегване обаче значимостта на тази целувка и Кейлъб със сигурност ще я помни за цял живот. А сега, след признанието му, вероятно и всички зрители на сериала. Още повече че и Сейди Синк е изпитала това преживяване за първи път, пише TeenVogue.

Същата тази сцена от финалния епизод обаче крие още една знаменателна първа целувка - тази на Мили Боби Браун и Фин Уолфхард.

Мили Боби Браун, Game of Thrones и защо актрисата е била готова да се откаже от професията

Как Game of Thrones за малко да откаже Мили Боби Браун от киното

Успехът не идва лесно

Очевидно снимачната площадка на Stranger Things е същински извор на сантиментални спомени. И истории, които актьорите да разказват. Очакваме да има и други такива, защото пети сезон тръгва през май.