През почти цялата си кариера Марк Уолбърг се е стремял не само да бъде във форма, а нещо повече - да бъде в перфектна форма. Като винаги е бил даван за пример.

Марк Уолбърг, Stu и килограмите, които актьорът е качил за роля

Защо Марк Уолбърг качи почти 10 килограма за 3 седмици

Актьор, готов на всичко

В средата на миналата година обаче разбрахме, че прави нещо доста нетипично - качва килограми. Но като казваме качва килограми нямаме предвид мускулна маса. Тогава само за няколко седмици актьорът качи цели 10 килограма.

Всичко това се налагаше заради ролята му във Father Stu, а след края на снимките отново се върна в познатата форма. Малко по-късно от личния му готвач разбрахме, че се е хранел през три часа и е поглъщал по около 7000 калории на ден.

Сега от интервю на Марк Уолбърг за ET Canada разбираме, че за шест седмици актьорът е качил около 14 килограма, за да изиграе Стю - боксьор, превърнал се в свещеник. Допълва, че само през първите две седмици е приемал по 7000 калории на ден, а в следващите четири седмици по 11 000 калории.

Уолбърг казва, че на неговата възраст е доста опасно да качва толкова много килограми за такъв кратък период от време и въобще не му е било забавно. Единствено първото му ядене за деня е било приятно, защото преди това не е ял нищо.

В даден момент дори е пиел зехтин с чаши. Но като изключим това, се е опитвал да трупа килограмите не с пици и сладоледи, а с много яйца, бекон, месо, картофи и ориз. "Първите две седмици приемах много протеин. Следващите две седмици много въглехидрати."

Марк Уолбърг, Лоранс Дюран, Stu и как актьорът е напълнял за ролята

Нечовешката диета на Марк Уолбърг с по 7000 калории на ден

Това може да си го позволи само Марки Марк

Последните две седмици Марк Уолбърг казва, че е наблягал на нишестета и повишената консумация на натрий, за да може да се подуе възможно най-много. Какво ли не прави един актьор за роля...