Миналата седмица Марк Уолбърг даде да се разбере, че е напълнял с почти 10 килограма за ролята си в Stu - филм, в който ще изиграе боксьор, превърнал се в свещеник.

Марк Уолбърг, Stu и килограмите, които актьорът е качил за роля

Защо Марк Уолбърг качи почти 10 килограма за 3 седмици

Актьор, готов на всичко

И това само в рамките на три седмици, като целта му е да качи поне още няколко килограма. Още тогава се зачудихме как ли го е постигнал, а вече и знаем благодарение на човек, отговорен за закръглената му форма - Лоранс Дюран.

Дюран е личният готвач на Уолбърг и пред E! News казва, че актьорът приема по 7000 калории на ден, за да успее да покачи толкова рязко теглото си. Периодът, в който актьорът ще приема толкова много калории, е шест седмици, като в момента се намира горе-долу по средата.

За да погългне такова количество храна, Марк Уолбърг се храни през около три часа, като в менюто му присъстват много, ама наистина много яйца, ориз и протеинови шейкове.

Готвачът на актьора обаче споделя, че преди да се впуснат в това начинание са се консултирали с екип от лекари и са били направени всички необходими кръвни изследвания. Всичко това, за да са сигурни, че количеството и видът на храната няма да навредят на здравето на Уолбърг.

Дюран казва, че веднага след края на този период Марки Марк ще започне да сваля килограмите, които е качил. Интересна справка е, че в момента може и да приема по 7000 калории на ден, но обичайно те са около 2000. 

Което обяснява и наистина нацепената форма на 49-годишният актьор. И да, Уолбърг продължава да става неприлично рано, като Дюран казва, че до 6 сутринта актьорът вече е закусил два пъти. И за тези два пъти е изял около 12 яйца...

Father Stu, Марк Уолбърг, Мел Гибсън и филмът за боксьора, който е станал свещеник

Какво ни готвят Марк Уолбърг и Мел Гибсън

Ново предизвикателство пред Марки Марк

Според готвача, на един обикновен човек би му отнело няколко месеца, ако не и година, за да свали натрупаните от Уолбърг килограми. Но e сигурен, че актьорът ще е обратно във форма само за няколко седмици.